IMC Mensontwikkeling
Home > Programma-aanbod > Voice dialogue

Intuitief Coachen met Voice Dialogue

Wil jij Voice Dialogue vaker inzetten in je werk als coach of begeleider, op een intuïtieve manier? Heb je als manager al eens kennis gemaakt met Voice Dialogue en wil je deze methode gebruiken om op een verfrissende manier je contacten te benaderen? Ga dan mee op verkenningstocht om je eigen subpersoonlijkheden te leren kennen en ook die van de ander in het licht te zetten. Met deze 2 daagse special zet je een stap op dit boeiende pad.  

Voice Dialogue is een methode, waarbij je verschillende aspecten van iemands karakter in het spotlight zet. Dit geeft vaak nieuwe inzichten èn mogelijkheden om kanten waar iemand minder mee voor de dag komt, verder te ontwikkelen. De methode wordt succesvol toegepast in coaching, trainingen en in organisatieontwikkeling. Het onderkennen en onderzoeken van dualiteiten in mensen brengt een bewustzijnstransformatie op gang. Het verrijkt je leven als je de drijfveren én mogelijkheden van jouw vele 'subpersonen'  leert kennen en je ze vanuit een 'bewust ego' kunt inzetten.

Op een speelse manier Voice Dialogue inzetten

Bij veel cursisten heeft Voice Dialogue in de hoofdopleiding ‘Intuïtief Coachen’ het enthousiasme aangewakkerd. De 2-daagse special 'Intuïtief Coachen met Voice Dialogue' is een verdere verdieping. Je maakt uitgebreider kennis met deze mooie methode en je leert op een speelse manier Voice Dialogue in te zetten in jouw werk en voor jezelf. Door middel van korte oefeningen en demonstraties kun je de toepassingsmogelijkheden van Voice Dialogue zelf ervaren. 
 
Voice Dialogue is een energetische methode, die aansluit op de visie van IMC Mensontwikkeling. Je werkt met eigen thema's vanuit een open en creatieve ruimte met de energie die in het moment voelbaar is. 

De Nobco heeft aan deze training 12 PE Vignet uren toegekend.. 
 

Programma voice Dialogue:

♦ leerdoelen ♦ ontdekken van primaire ikken en verstoten delen. ♦ de invloed van kwetsbaarheid ♦ interview met de primaire kanten en voorbeeldvragen ♦ stretchen van de energie ♦ de rol van de interne criticus ♦ demonstratie ♦ oefeningen.

Linda Doornweerd zal je deze twee dagen begeleiden in het (laten) ervaren welke positieve impact Voice Dialogue kan hebben bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten van zowel de ander als van jezelf.  

Heb je nog geen ervaring met Voice Dialogue, maar spreekt het je wel aan? Voel je dan vrij om telefonisch contact op te nemen. We kunnen dan samen overleggen of de training een passende volgende stap voor jou is. Je kunt er ook voor kiezen voorafgaand aan de training in een persoonlijke Voice Dialogue sessie een eigen thema  te onderzoeken. Ook dit is een mooie manier om scherper te gaan kijken door de bril van Voice Dialogue en kan een goede voorbereiding zijn op de training. 

Je kunt Linda Doornweerd bereiken op 06 53242530
 

Kosten en voorwaarden 2 daagse training Voice Dialogue

Kosten € 435,=. Inclusief koffie, thee, 2x lunches en lesmateriaal. Exclusief 21% BTW.

 
Je inschrijving is definitief nadat deze door IMC Mensontwikkeling schriftelijk is bevestigd. 

 
 
 
IMC Mensontwikkeling voice dialogue Voor wie Data en locaties Aanmelden Reacties van cursisten
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign