IMC Mensontwikkeling
Home > Programma-aanbod > Verdiepingsjaar Intuïtief coachen

Verdiepingsjaar Intuïtief coachen

Reflectie, inspiratie en verdieping

Het Winterblok is het laatste blok in het Verdieingsjaar, waarin Ben Hoogenboom,  trainer en oprichter van IMC Mensontwikkeling, een ontmoetingsplaats creëert voor reflectie, inspiratie en verdieping op het gebied van coachen of begeleiden.

Dit is het laatste blok in de serie, je kunt je er apart voor inschrijven.  

Het Winterblok is bedoeld voor coaches,begeleiders of leidinggevenden die op een dieper niveau willen groeien en geraakt willen worden in hun persoonlijk en professioneel handelen.
Groei in de eigen ontwikkeling is daarbij het vertrekpunt om ook anderen te helpen groeien. 

Het Verdiepingsjaar 'Intuïtief Coachen', bestaat uit een 4 bijeenkomsten van elk 2 dagen. Elk blok volgt één van de seizoenen. Zo heeft de Lente, Zomer, Herfst en Winter ieder een eigen karakter waarin het ritme van de seizoenen de grondtoon volgt van ons bestaan. 
 

Podium voor nieuwe methoden en inzichten rond intuïtieve coaching en spiritualiteit

In een verdiepingsblok worden specialisaties aangeboden door IMC trainers of gastdocenten op het gebied van voice dialogue, opstellingen, energiewerk,  geweldloze communicatie en spirituele verdieping. Er komen thema's aan de orde over gevoeligheid, boeddhisme, meditatie en dualiteit. Er wordt een podium geboden voor nieuwe methoden en ideëen rond intuïtieve coaching. Het verdiepingsjaar biedt ruimte voor persoonlijke thema's en praktijkondersteuning.   

Intuitief coachen

Het Verdiepingsjaar is een uitdagend initiatief van IMC Mensontwikkeling om intuïtief coachen op een praktisch en professioneel niveau uit te dragen en verder te ontwikkelen. Intuïtief coachen slaat een brug slaat tussen denken en voelen, waardoor er een verbinding kan ontstaat van hart tot hart. Juist hierin ligt de sleutel tot authentieke verandering en inzicht in leven en werk. 

trainer:

Het Verdiepingsjaar staat onder leiding van Ben Hoogenboom, oprichter van IMC Mensontwikkeling. Afhankelijk van het onderwerp worden gasttrainers uitgenodigd.


 

IMC Mensontwikkeling Verdiepingsjaar Intuïtief Coachen Voor wie Wat leer je Programma-overzicht Data en locaties Kosten en voorwaarden Kennismaken Aanmelden
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2018 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign