IMC Mensontwikkeling
Home > Programma-aanbod > Opleiding intuïtief coachen intensive > Wat leert je

Wat leer je

                   

Ontdekkingstocht naar zingeving en bewustwording

De Opleiding Intuïtief Coachen Intensive is een ontdekkingstocht naar zingeving en bewustwording en zet een onomkeerbaar proces in gang van professionele én persoonlijke groei. Leren door ervaren, een proces wat jou als coach of begeleider krachtiger en bewuster maakt. 

Je leert om je eigen intuïtieve kwaliteiten en je invoelingsvermogen in te zetten om samen met je cliënt/medewerker helderheid te verkrijgen rondom een situatie of een thema. Door de ander van hart tot hart te ontmoeten ontstaat een diepgaand en helend contact, gericht op innerlijke transformatie. De (verplichte) boeken uit de literatuurlijst ondersteunen het verbreden van je kader, zowel op het gebied van intuïtie, bewustwording en theorie van coaching.

Als intuïtief coach anderen professioneel begeleiden

Aan het eind van de opleiding ben je in staat om op als intuïtief coach de ander op professionele wijze te coachen en/of te begeleiden. Daarbij leer je een volledig coach traject van intake tot evaluatie vorm te geven. Je hebt je verschillende coach-technieken en energetische methoden eigen gemaakt.In het kader van de eindopdracht voor de opleiding coach je zelfstandig minimaal 2 cliënten.
De opleiding is geaccrediteerd door de NOBCO op Europees Foundation Niveau en wordt na goed gevolg afgesloten met een certificaat.
 

Wat biedt de opleiding intuïtief coachen intensive

IMC Mensontwikkeling Opleiding Intuïtief Coachen Intensive Voor wie Wat leer je Programma-overzicht Data en locaties Kosten en voorwaarden Kennismaken Aanmelden Reacties van cursisten
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2017 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign