IMC Mensontwikkeling
Home > Programma-aanbod > Intuïtief Coachen, groep ervaren (bege)leiders >
Programma-overzicht

Programmaoverzicht Intuïtief coachen intensive

In 8 blokken van 2 dagen werken we aan:  


Aanwezig zijn in hier en nu. - De kunst van het luisteren.- Objectief gewaarzijn.- Boeddhistische levenshouding als basis voor bewust denken en handelen.- De grondhouding van de coach.- Structuur van een coachgesprek.- Aura en chakra energie en psychologie.

Boeddhisme en mededogen. - Acceptatie van jezelf.- Ethiek van coachen.- Intakegesprekken.- Coachen mbv RET (Rationeel Emotieve Training).- Energiereading.- Geweldloze Communicatie

De invloed van kindervaringen in het hier en nu.- De invloed van ouders en opvoeders.- Overdracht en tegenoverdracht.- Overtuigingen en levensscript.- Healingenergie.- Coachen mbv Voice Dialogue.

De invloed van het grote geheel.- Werken in coaching met energieopstellingen.- Natuurcoaching.

Oorsprongenergie.- Creatiespiraal.- Eigen coachactiviteiten vormgeven - Eigen praktijk - Aansluiten bij een beroepsvereniging. 

 

Studiebelasting:

De totale studiebelasting bedraagt ca. 360 uur. Dit bestaat uit o.a lesuren, tussentijdse intervisie, leeswerk, het beantwoorden van reflectievragen, huiswerk, thuiscoaching, eindverslagen en eindgesprekken. 


Avondprogramma in stilte:

Een bijzonder aspect in de opleiding is het avondprogramma waarvan per blok een avond in stilte wordt doorgebracht. Ter afwisseling van het intensieve dagprogramma staan de avonden in het teken van ZEN- meditatie, ontspanningsoefeningen of energiewerk. De rust in de avond draagt bij aan het bewustwordingsproces van de coach en versterkt het gewaarzijn in het hier en nu. 
IMC Mensontwikkeling Intuïtief Coachen, groep ervaren (bege)leiders Voor wie Wat leer je Programma-overzicht Data en locaties Kosten en voorwaarden Kennismaken Aanmelden
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign