IMC Mensontwikkeling
Home > Programma-aanbod > Intuïtief Coachen, groep ervaren (bege)leiders > Kosten en voorwaarden

Kosten en voorwaarden Intuïtief Coachen, groep ervaren coaches en (bege)leiders

Investering

Je financiele investering in de opleiding 'Intuïtief Coachen voor ervaren (bege)leiders' is € 4895,- exclusief 21% BTW. Inbegrepen zijn de kosten voor lunches, diner, koffie/thee en lesmateriaal.

Niet in de prijs begrepen zijn de leesboeken. De aanschafwaarde hiervan bedraagt ca. € 200,=. Deze boeken zijn te bestellen via de boekhandel of via onze website. klik hier om de boeken te bestellen.

Veel mensen vinden het prettig om gebruik te maken van de overnachting op de opleidingslocatie. Als je dit van te voren voor alle - of een vast aantal - blokken reserveert, bedragen de kosten op basis van een eenpersoonskamer bij 8 overnachtingen inclusief ontbijt € 600,=, exclusief 9% BTW 

Niet in de prijs begrepen zijn de leesboeken. De aanschafwaarde hiervan bedraagt ca. € 200,=. Deze boeken zijn te bestellen via de boekhandel of via onze website. klik hier om de boeken te bestellen.

Soms kun je een deel van je investering terug krijgen via de belastingdienst. Hoeveel dat is, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Je leest er hier meer over. 

Betalingsregeling

Betaling kan desgewenst plaatsvinden in 2 termijnen. Indien de opleidingskosten voor particuliere deelnemers bezwaarlijk zijn, kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen.


Voorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van de coachopleiding kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna is bij afmelding de volledige deelnameprijs verschuldigd. Bij voortijdige beëindiging van de opleiding door de deelnemer bestaat geen recht op restitutie van de opleidingskosten.  


Intakegesprek

Voorafgaand aan je aanmelding vindt een intakegesprek plaats. Je inschrijving is definitief nadat deze door ons schriftelijk is bevestigd. terug naar home>
 
IMC Mensontwikkeling Intuïtief Coachen, groep ervaren (bege)leiders Voor wie Wat leer je Programma-overzicht Data en locaties Kosten en voorwaarden Kennismaken Aanmelden
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign