IMC Mensontwikkeling
Home > IMC Mensontwikkeling > Certificering

Certificering


Als begeleider of coach heb jij, je werkgever of je opdrachtgever wellicht de behoefte om te laten zien dat je voor kwaliteit staat. Een geaccrediteerde opleiding helpt je daarbij.  
IMC Mensontwikkeling biedt zo'n opleiding: Intuïtief Coachen. Wij stemmen deze opleiding al ruim 10 jaar af op de richtlijnen en kwaliteitsnormen van de Nederlandse Orde van BeroepsCOaches (NOBCO). 

Sinds 2011 faciliteert  de NOBCO de Europese accreditatie voor coachopleidingen en verzorgt zij de individuele accreditatie voor Coaches.
Het volgen van de opleiding Intuïtief Coachen, met een EQA keurmerk, vergemakkelijkt het verkrijgen van de individuele accreditatie EIA. Wil je hiervoor in aanmerking komen, dan doorloop je aanvullend op de opleiding het individuele accreditatieproces bij de Nobco.   

Meer informatie hierover vind je op de site van de NOBCO, ben je geinteresseerd dan kun je onderstaande links aanklikken: 
European Quality Award (EQA)
European individual Accreditation (EIA)

   De hoofdopleiding Intuitief Coachen is geaccrediteerd op het EQA Foundation-niveau. Deelnemers die de opleiding succesvol doorlopen ontvangen een erkend certificaat. 
 

Deelnemers aan de opleiding tot Intuïtief Coach beschikken bij goed gevolg na afloop over de competenties en vaardigheden die nodig zijn om je te registreren bij de NOBCO op het niveau van Foundation of Practioner, afhankelijk van je werkervaring, ontwikkeling en het aantal door jou gecoachte cliënten. De aanvraag voor deze erkenning kun je zelf bij de NOBCO in gang zetten.

Door de NOBCO zijn daarnaast 40 PE punten toegekend aan de Hoofdopleiding Intuitief Coachen, die je kunt gebruiken als je individueel geaccrediteerd bent en je accreditatie wilt verlengen. Je gebruikt hiervoor het kenmerk 140708-IMC-039

 
IMC Mensontwikkeling
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign