IMC Mensontwikkeling
Home > Literatuur en Inspiratie > Inspirerende boeken - Spiritualiteit

Inspirerende boeken - Spiritualiteit

Adem in, Adem uit - Thich Nath Hahn

Meditaties voor een druk bestaan

* Eenvoudige gids voor een voller spiritueel leven
* Leef met aandacht zonder je leven stil te zetten
* Mooi vormgegeven cadeauboek

Of je nu opstaat, tandenpoetst, koffie haalt op je werk, boodschappen doet of autorijdt: elk moment is een goed moment voor een meditatie. Je hoeft je leven niet stil te zetten of uren te gaan zitten om te mediteren. Je kunt meditaties inpassen in je drukke bestaan wanneer je wilt, je hebt telkens slechts een paar minuten of minder nodig. Een fraai uitgevoerd geschenkboekje boordevol korte meditaties, anekdotes en advies om elk moment van de dag mindful te kunnen doorbrengen.
'Van alle boeddhistische leiders die invloed hebben in het westen, wordt Thich Nhat Hanh alleen maar voorgegaan door de Dalai Lama.' - New York Timesbestellen »
Inspirerende boeken - Spiritualiteit - Adem in, Adem uit - Thich Nath Hahn

De alchemist - Paulo Coelho

De Andalusische schaapherder Santiago koestert van jongs af aan maar één wens: reizen, alle hoeken van de wereld onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe die in elkaar zit.Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een queeste. Na vele omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist. Deze beschikt niet alleen over grote spirituele wijsheid, hij kent ook de diepten van het hart waarin de laatste waarheden over onszelf verscholen liggen. Als nomaden dolen wij schijnbaar verloreren rond.

bestellen »
Inspirerende boeken - Spiritualiteit - De alchemist - Paulo Coelho

De grote stilte - M. Pot

Veel mensen ervaren stress in hun leven. Ze worden geleefd door de omstandigheden en drijven weg van zichzelf. Stilte opzoeken biedt uitkomst.
In onze cultuur wordt stilte vaak nog beschouwd als saai. In haar boek maakt Miek Pot duidelijk dat het tegendeel waar is. Stilte en rust hebben een genezende werking. Als je de stilte opzoekt en naar binnen keert (contemplatie), kun je weer bij jezelf komen en je prettiger voelen. Bovendien is stilte een bron van creativiteit en inspiratie.bestellen »
Inspirerende boeken - Spiritualiteit - De grote stilte - M. Pot

Leven en werken in het ritme van de seizoenen- deel op basis van de I Tjing Voigt, J & H. Smeele

Het is in deze tijd voor ieder mens een kunst een eigen levensritme te vinden en niet meegezogen te worden in de buitengewone turbulentie waar we in onze samenleving in terecht zijn gekomen. Jaap Voight bestudeerde ruim tien jaar de invloed van de seizoenen op de mens en ondervond hoezeer wij niet losstaan van die cyclische beweging door het jaar heen, maar er onderdeel van zijn. Hij ontwierp op basis van de I Tjing en een oude Chinese kalender een model om te leven in het ritme van de seizoenen.

bestellen »
Inspirerende boeken - Spiritualiteit - Leven en werken in het ritme van de seizoenen- deel op basis van de I Tjing Voigt, J & H. Smeele

Overige categoriën:

Boeddhisme en Zen
Coaching
Meditatie
Aura's en chakra's
Voice Dialogue, NLP en energie-opstellingen
Persoonlijke ontwikkeling
Spiritualiteit
IMC Mensontwikkeling
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign