IMC Mensontwikkeling
Home > Blogs > Ik heb vertrouwen in jou

Inspiratie blogs

Linda Doornweerd Linda Doornweerd is directeur van IMC Mensontwikkeling en begeleidt daarnaast verschillende trainingen. In haar blogs vertelt ze open over haar persoonlijke belevingen.
Ben HoogenboomBen Hoogenboom richtte IMC Mensontwikkeling op in 1997 en droeg zijn geesteskind in 2015 over aan Linda. Hij is actief als coach en trainer en schrijft met passie korte anekdotes.

Ik heb vertrouwen in jou

Ik heb vertrouwen in jou.
Dat betekent dat het veilig is. Dat ik zonder risico mijn hart kan openen, zonder dat ik beschadigd word. Vertrouwen betekent dat ik mijn diepste zielenroerselen aan jou kan toevertrouwen, zonder dat je er een oordeel over hebt en zonder dat je me iets verwijt.
Vertrouwen is weten dat ik door jou opgevangen word. Dat mijn woorden betekenis krijgen doordat jij ze in liefde ontvangt en me ruimte geeft om mezelf op mijn eigen unieke manier uit te drukken.

Vertrouwen is weten dat je tijd voor me hebt. Mijn expressie is een worsteling. Ik struikel soms over mijn eigen woorden, want ik weet zelf nog niet wat me beweegt en wat er binnen in mezelf allemaal afspeelt. Het is daar binnen zo oneindig , zo groots, zo onzeker en ook zo verlangend. Ik begrijp niet altijd de betekenis van wat ik voel, maar jij neemt alle tijd om te luisteren en mijn aarzelende woorden te ontvangen. Wat binnen in mij leeft is soms zo moeilijk in woorden uit te drukken. Het is de echo van mijn Ziel die een weg zoekt naar buiten.
Jij geeft me vertrouwen, waardoor ik de moed heb om niet alleen de lichte maar ook de donkere kanten in mezelf te onderzoeken. Jij geeft me ruimte om weer de balans te vinden en mijn authentieke zijn naar buiten te brengen.

Jij bent ook een kant van mij. Ik luister ook naar jou en ik heb vertrouwen in je. Er is geen dualiteit tussen jou en mij. Ik weet dat we verbonden zijn .
Ik luister naar jou. Het is veilig. Je kunt gerust je hart openen en je zielenroerselen aan me toevertrouwen. Ik vind het fijn om naar je te luisteren. Jouw worsteling raakt me diep in mijn ziel. Het is zo herkenbaar.
Je kunt altijd naar me toe komen. Ik heb alle tijd voor je. Ook al struikel je soms over je woorden, ik ben er voor jou en leg in gedachten mijn arm om je heen.
Heel diep in mij weet ik dat we verbonden zijn, ook al zijn we nog zo verschillend. Ergens diep in mij hoor ik het lied van onze ziel. Een tweestemmig lied dat samenvloeit tot een geheel.

Alle blogs:

Een nieuw seizoen
Vertraging
Wie ben ik?
Basalt blog
Een onmogelijke vraag...
Boeddha beeldje
Kwetsbaarheid
Laat maar los!
Met pakjes behangen....
Je bent welkom!
Wat geweldig! Ik ben Coach!
Je mag zijn wie je bent
Luister de ander tot leven
Daar word je stil van...
Een knagend gevoel naar meer....
Gestolde woorden
Ik heb vertrouwen in jou
Een en al oor
Authentiek Zijn in communicatie
Klank en Stilte
Wie wil er niet uniek zijn?
Wat bezielt je om coach te willen zijn?
Ja, ik heb iets met kloosters....

IMC Mensontwikkeling
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign