IMC Mensontwikkeling
Home Wat ontwikkel je tijdens de opleiding?

Wat ontwikkel je tijdens de opleiding?


‘Voorbij woorden en begrippen is de werkelijke communicatie met de ander van hart tot hart’ 

De hoofdopleiding 'Intuïtieve Coachen' en 'Intensive Intuïtieve Coachen' richt zich op de ontwikkeling en de inzet van het empatische en intuïtieve vermogen van de coach. Deelnemers leren om met hart en ziel anderen te helpen bij essentiële vraagstukken over zingeving en bewustwording in leven en werk. In de opleiding wordt gewerkt met een combinatie van Westerse en Oostersse denkwijzen. De opleiding biedt reguliere coachtechnieken, aangevuld met werkvormen uit onder andere voice dialogue, energie-reading, healing, aura en chakra psychologie, aikido, Oosterse meditatievormen en elementen uit de Boeddhistische levensbeschouwing. Uit de verschillende aangeboden werkvormen kiest de deelnemer zijn persoonlijke en unieke manier van coachen. 

De opleiding voldoet aan de kwaliteitscriteria, zoals door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) is vastgesteld en is geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op Foundation niveau. 

Eindcriteria: 


De deelnemer ontvangt aan het eind van de opleiding een Certificaat als hij of zij heeft aangetoond in staat te zijn om:  De deelnemer levert gedurende de opleiding een aantal documenten in, waaronder reflectieverslagen, intervisieverslagen en een schriftelijk eindverslag waarmee hij of zij aantoont tenminste twee coachtrajecten volgens bovenstaande criteria in de praktijk te hebben uitgevoerd. 
Aan het begin van de opleiding ontvangt de deelnemer hierover gedetailleerde informatie.   
*  
*  
 
 

IMC Mensontwikkeling
Brochure aanvragen » Aanmelden nieuwsbrief »
© 2019 IMC Mensontwikkeling   Hooftlaan 4, 1401 ED Bussum   disclaimer   email   webdesign